керман Електроник БГ "Нови Продукти и Приложения"
Юли 2014:
 
 
» Molex
» Texas Instruments


Добре дошли в новото издание на Акерман Електроник БГ "Нови Продукти и Приложения". В това издание сме включили нови продукти на Molex и Texas Instruments, които считаме, че ще бъдат полезни за вас. Ако проявявате интерес към някой от тези продукти не се притеснявайте да се свържете с нас aebg@akermann.bg

 
 
Molex Антени
Глобалното развитие на безжичните комуникации в индустриалния сегмент M2M (mashine-to-mashine) изисква съответно развитие на технологиите за производство на подходящи стандартни антени. Стандартните антени на MOLEX отговарят на всички съвременни изисквания на безжичните комуникации в диапазона на ISM, WiFi, WiMAX, Bluetooth и GPS приложения.
Molex Антени
 
Cellular 6-band Standalone Antenna Datasheet
868,915 MHz ISM Standalone Antenna Datasheet
За повече информация aebg@akermann.bg
Molex
Molex’s push-pull and hinged micro-SIM card sockets
Отговаряйки на тенденциите за все по-масовото разработване на мобилни безжични устройства, MOLEX пусна на пазара съединители за микро SIM карти тип push-pull и hinged с височина от 1.18мм до 1.45мм. Molex’s push-pull and hinged micro-SIM card sockets
micro-SIM card socket Brochure
За повече информация aebg@akermann.bg
Molex
Low Power, High Performance RF Transceiver, Sub 1GHz rangeT

CC1201 е напълно интегриран, едночипов радио трансийвър. Проектиран е за работа в батерийно захранвани радио мрежи, при които ниската консумация на електрическа енергия, високите скорости на обмен на данни и ниската производствена и експлоатационна цена са от първостепенно значение. Всички необходими филтри са вргадени в CC1201, в резултат на което отпада нуждата от скъпи и сложни външни филтри. Предназначен е за работа в ISM (Industrial, Scientific, Medical) диапазона под 1 GHz, в честотните ленти 169MHz, 433MHz, 868MHz, 915MHz и 920MHz. Основните приложения на CC1201 са в областите на безжичния смарт метеринг, автоматизация на домове и сгради, безжични алармени и охранителни системи, мониторинг и контрол на индустриални системи, безжични медицински системи, безжични сензорни мрежи и IEEE 802.15.4g мрежи. За висока информационна сигурност и защита на данните, CC1201 притежава модул за криптиране - вграден AES 128bit хардуерен акселератор. Максималната скорост на обмен на данните (Data Rate) e повече от впечатляваща и достига 1250 kbps.


Low Power, High Performance RF Transceiver, Sub 1GHz rangeT
V-FT Low Power, High Performance RF Transceiver Datasheet
За повече информация aebg@akermann.bg
Texas Instruments
Dual-Supply 2:1 SIM Card Multiplexer/Translator with Automatic Detect and slot dedicated dual LDO
TXAS02326A е предназначена за свързване на две SIM карти към един SIM/UICC интерфейс на бейсбанд процесор. Схемата отговаря на всички изисквания към ISO/IEC смарт-карт интерфейсите на GSM и 3G мобилните стандарти. Чрез вградените си високоскоростни преобразуватели на нива и линейни регулатори (LDO), TXS02326A поддържа Class-B (2,95V) и Class-C(1,8V) интерфейси. Конфигурира се и се управлява от главния процесор по стандартен I2C интерфейс - "fast mode" 400kb/s, slave. Захранва се от батерийни напрежения в диапазона 2,3V до 5,5V.
Dual-Supply 2:1 SIM Card Multiplexer
Dual-Supply 2:1 Brochure
За повече информация aebg@akermann.bg
Texas Instruments
 
Акерман Електроник БГ